Замовити дзвінок
Каталог товарів

27.06.2016
Спеціальні ціни на циркуляційні насоси Grundfos, Leo, Aquatica
Літо в розпалі, а значить саме час готувати сани на зиму або ж купити циркуляційний насос. Якщо Ви хочете оновити свою систему опалення і поміняти насос для опалення або ж Ви зайняті пристроєм циркуляційної системи нового будинку, то, можливо, Вас зацікавить наша спеціальна пропозиція.

Тільки з 27.06.16 по 03.07.16 діє додаткова знижка 10% на циркуляційні насоси Grundfos (Грундфос), Aquatica (Акватика), Leo (Лео). Ціни на сайті вказані без урахування знижки.

Насоси для опалення Грундфос, Акватика, Лео в Одесі за низькими цінами з гарантією.

У нашому інтернет-магазині насосів Ви знайдете широкий асортимент & nbsp; циркуляційних насосів Grundfos UPS, в т.ч. Grundfos UPS 25-40, Grundfos UPS 25-60, UPS 25-80, Grundfos UPS 32. Насоси UPS без зайвої скромності можна назвати найкращими насосами для опалення. Вони надійні і довговічні. Також завжди на складі китайські насоси для опалення Акватика (Aquatica) і Лео (Leo). Ці бренди в останні роки завоювали визнання тисяч покупців, завдяки низькій ціні і гідної якості. Якщо Ви шукаєте циркуляційний насос, ціна якого Вас порадує, то сміливо вибирайте насосне обладнання цих виробників.

У нас Ви можете підібрати все необхідне для системи опалення: труби і фітинги, мембранні баки, запірна арматура, радіаторні крани Fado (Фадо), запобіжні клапани, Монометр, колектори, фільтри грубої очистки, нарізні сполучення, запобіжно-регулююча арматура, обтискні фітинги, натяжні фітинги, прес-фітинги, зворотні клапана. Широкий асортимент інженерної сантехніки Fado (Фадо) завжди на складі.

Якщо Ви шукаєте насоси в Одесі, то запрошуємо Вас до нас в офіс. Наші фахівці з радістю допоможуть підібрати необхідне насосне обладнання і сантехніку.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI