Замовити дзвінок
Каталог товарів

Оновлення лінійки багатоступеневих відцентрових насосів Grundfos CR

04.07.2018
Оновлення лінійки багатоступеневих відцентрових насосів Grundfos CR
Доброго ранку друзі!

А знаєте який сьогодні день? День відпочинку від свят! У той час як американці тільки починають свої свята, ми від них вже активно відпочиваємо. Ну, хоч у чомусь ми перші.

До речі, вже чули новину #1 на сьогодні від концерну Grundfos? Grundfos оновив лінійку багатоступеневих відцентрових насосів GRUNDFOS CR. Вертикальні багатоступінчасті відцентрові насоси CR типорозмірів CR90 і CR120 знімаються з виробництва і замінюються насосами нових типорозмірів CR95 і CR125 відповідно.

CR95 і CR125 перевершують попередні моделі за кількома параметрами. Так, ККД насосів збільшений на 4 - 9% за рахунок інноваційної, оптимізованої конструкції проточної частини. Унікальний пристрій компенсації вертикальних осьових навантажень в підставі насоса дозволило забезпечити підшипників електродвигуна більший термін служби. Завдяки модульності конструкції підвищилася варіативність компонування агрегату, що дозволило значно розширити можливості обладнання. Так, в лінійці CR передбачені різні типорозміри, що дозволяють забезпечити тиск до 50 бар, і різні типи торцевих ущільнень. Крім того, насоси працюють з різною напругою.

Нагадуємо, що насоси CR використовуються в самих різних галузях промисловості. Вони встановлюються в системах технологічного водопостачання, ультрафільтрації, в басейнах, застосовуються для перекачування кислот і лугів. Насоси придатні для слабо агресивних рідин і мають високу корозійну стійкість. Ключові переваги CR - енергоефективність, зручність технічного обслуговування, компактність, можливість створення високого тиску за допомогою всього одного пристрою.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI