Замовити дзвінок
Каталог товарів

Готуємося до дачного сезону разом

01.03.2017
Готуємося до дачного сезону разом

Нарешті настала весна! А значить пора готуватися до дачного сезону. У список весняних робіт на ділянці обов'язково потрібно включити технічне обслуговування системи водопостачання. Це дозволить Вам користуватися чистою водою, а системі справно працювати.

Якщо Ви не користувалися водопроводом цілу зиму, то рекомендуємо зробити зовнішній огляд устаткування: кранів, труб, гнучких шлангів, особливо в місцях з'єднань і відгалужень. Уважного ставлення вимагають апарати автоматики: датчики і реле. Особливу увагу приділіть насосу для води або насосної станції. Якщо не виявлено ніяких неполадок, то можна приступати до запуску системи. А якщо Ви виявили проблеми з насосним обладнанням, тоді наш Сервісний центр Грундфос до Ваших послуг.

До речі, у нас на складі завжди в наявності насоси для води Grundfos, Sprut, Насоси плюс обладнання, Varna, Rudes, в т.ч. поверхневі насоси для водопостачання, насоси свердловин, насоси для колодязів, насосні станції, а також запірна арматура і інженерна сантехніка Fado і Herz.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI