Замовити дзвінок
Каталог товарів

Насосна установка Grundfos CMBE TWIN: переваги та особливості.

24.09.2018
Насосна установка Grundfos CMBE TWIN: переваги та особливості.

Шо, знову понеділок? Та скільки можна-то ?! Щотижня одне і те ж! Одне і теж...

Психологи кажуть, щоб понеділок не так сильно засмучував потрібно просто почати його, ні, не з вівторка, а з чогось приємного. Ми ось відвантажили в розпал опалювального сезону насосну установку Grundfos CMBE TWIN і «настрій покращився».

CMBE TWIN - по-справжньому шікардосная комплектна насосна установка для підвищення тиску в комерційних і приватних будівлях до 5 поверхів. Це оптимальне рішення для котеджів, багатоквартирних будинків, шкіл, невеликих готелів, офісних будівель, лікарень.

CMBE TWIN складається з двох електронно-регульованих насосів CMBE, встановлених на одній рамі і пов'язаних між собою вбудованим програмним забезпеченням. Така конструкція дозволяє насосів підтримувати постійний тиск, працюючи в каскадному режимі або в режимі резервування. Функція Multi-Master і датчик тиску у кожного з насосів забезпечують однакову напрацювання годин, а також повне резервування системи.

Зазвичай в установках підвищення тиску система працює тільки по одному датчику. В такому випадку в зв'язці може бути лише один головний насос або потрібна окрема шафа управління. У CMBE TWIN датчик тиску є у кожного насоса. Це означає, що будь-який з них в будь-який момент може взяти на себе роль головного. Графік роботи насосів визначається системою автоматично.

Крім датчиків тиску в CMBE TWIN для кожного насоса передбачені зворотні клапани і мембранні баки місткістю 2 літри.

CMBE TWIN можна управляти як з лицьової панелі насосів, так і дистанційно - через додаток Grundfos GO Remote. Для дистанційного керування до насоса необхідно підключити модуль зв'язку MI.

Значна перевага установки CMBE TWIN для професійного застосування - можливість взаємодіяти з системами диспетчеризації з будь-якого протоколу зв'язку. Це можна реалізувати за допомогою модулів зв'язку CIM, що підтримують потрібний протокол.

Коротше, CMBE TWIN шикарна в усьому! І таки надійна, як і все насосне обладнання Грундфос.

P.S. І не беріть дурного в голову! Понеділок не вічний, завтра вже вівторок, а неділя - це майже п'ятниця.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI