Замовити дзвінок
Каталог товарів

Колектор з нержавіючої сталі Uponor Vario S - компактний і надійний вузол для систем радіаторного і підлогового опалення.

26.07.2019
Колектор з нержавіючої сталі Uponor Vario S - компактний і надійний вузол для систем радіаторного і підлогового опалення.

Sex, drugs, Rock n Roll? UPONOR!
і фарширована рIба.
А у вас які плани на вихідні?

До речі, до осені залишилося 6 субот і 5 неділь. І нехай поки що не хочеться думати про опалення і всьому, що з ним пов'язано, але коли, якщо не зараз ?! Ми ось думаємо і активно готуємося до опалювального сезону. І вам радимо. Та й курс євро явно натякає, що саме час купити все, що треба. Наприклад, саме зараз всі елементи для систем підлогового опалення UPONOR можна купити по супер-цінами, в тому числі і Колектор для теплої підлоги UPONOR VARIO S, про який ми вам сьогодні й розповімо.

Але спочатку нагадаємо, що системи підлогового опалення UPONOR / УПОНОР безпечні для здоров'я, зручні й економічні. Вибираючи одну з них, ви отримуєте повністю готове і надійне рішення. Системи «тепла підлога» UPONOR складаються з труб і фітингів виробництва UPONOR, які ідеально поєднуються один з одним. Система поставляється в комплекті з усіма необхідними аксесуарами та інструментами, т. Е. Ви отримуєте повний комплект обладнання та приладдя від одного виробника.

ЩО ТАКЕ КОЛЛЕКТОР UPONOR VARIO S?

Попередньо зібраний колектор з нержавіючої сталі Uponor Vario S - компактний і надійний вузол для систем радіаторного і підлогового опалення. Має можливість регулювання потоків витратомірами.

ЩО ВХОДИТЬ В КОМПЛЕКТ?

  • подаючий і зворотний колектори;
  • два кронштейна із звукопоглинальними хомутами;
  • два бічних поворотних вузла з виходами для заповнення / зливу і випуску повітря з заглушками 3/4 ".

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ

Для систем радіаторного і підлогового опалення, охолодження.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОЛЛЕКТОРА UPONOR VARIO S

  1. Входи колекторів виконані з накидною гайкою 1 "НГ під плоске ущільнення (включають торцеві ущільнювальні прокладки), з можливістю правостороннього або лівостороннього монтажу.
  2. Виходи на петлі мають зовнішню різьбу 3/4 "НР євроконусом по DIN V 3838, сумісні з різьбовими адаптерами Uponor 3/4" ВР євроконусом. Відстань між виходами 50 мм. Відстань між подає і зворотним колекторами по висоті в осях 200 мм.
  3. Подає колектор оснащений запірними клапанами для можливості відключення петлі (kvs=3,82 м³/ч) або регульованими витратомірами зі шкалою від 0 до 5 л/хв для візуалізації фактичних витрат в кожній петлі, з можливістю повного закриття петлі (kvs=1,1 м³/ч).
  4. Зворотний колектор оснащений балансувальними клапанами з можливістю ручного регулювання і повного перекриття петлі (kvs=3,1 м³/ч). Зворотний колектор може бути обладнаний виконавчими механізмами системи автоматичного управління.
  5. Максимальні робочі параметри: колектор з витратомірами – 60ᵒС и 6 бар, колектор з балансувальними клапанами - 90ᵒС и 10 бар.

ПЕРЕВАГИ КОЛЛЕКТОРА VARIO S

  1. Корпус колектора Vario S виготовлений з високоякісної сталі марки 1.4307. Це гарантує довгий термін служби без корозії.
  2. Вузол попередньо зібраний і готовий до установки, в комплекті з кронштейнами, кількість виходів 2-16.
  3. Тарілки балансувальних клапанів конічної форми точно регулюють навіть малі витрати теплоносія.
  4. Внутрішній діаметр DN32 забезпечує підвищену пропускну здатність колектора, яка, в свою чергу, дозволяє забезпечувати низькі гідравлічні втрати і пропускати високий витрата в колекторах з клапанами.
  5. Балансувальні клапани дозволяють легко і швидко регулювати потік теплоносія. Велика шкала витратоміра точно показує кількість протікає за одиницю часу теплоносія.
  6. Можливість ручного регулювання в процесі експлуатації, або установки виконавчих механізмів для автоматичного регулювання за допомогою системи управління.
  7. Компактна установка в розподільній шафі спільно з насосно-змішувальним блоком. Гребінка для теплої підлоги UPONOR - компактний і надійний вузол.

Системи підлогового опалення та охолодження УПОНОР - запорука комфорту, безпеки і зниження витрат. З ними можна легко і ефективно забезпечити якісний обігрів і створення комфортного теплового режиму в приміщенні. Тепла підлога UPONOR / УПОНОР - найсучасніші рішення для затишку в домі.

Наші фахівці допоможуть вам зробити правильний вибір:
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30

Автор: Редакцiя ВIК-XXI