Замовити дзвінок
Каталог товарів

HERZ Smart Comfort - новітнє рішення для економії тепла і дистанційного керування комфортом в будинку

27.03.2017
HERZ Smart Comfort - новітнє рішення для економії тепла і дистанційного керування комфортом в будинку
Якщо Вас турбує проблема високих витрат на опалення, то напевно Вас зацікавить система дистанційного керування енергоефективним комфортом в будинку від Herz (Герц). Smart Comfort - інноваційне рішення, яке допомагає значно знизити витрати на опалення завдяки максимальній економії тепла. Модуль Cube + в складі системи Herz Smart Comfort дозволяє зручно управляти радіаторами і економити на опаленні від 30 до 60%. Крім того, система може використовуватися як зручний дистанційний інструмент для управління температурами в Вашому домі і забезпечення необхідного комфорт.


Віддалене управління температурою в приміщеннях по інтернету (ПК або смартфон) дає можливість економити на опаленні навіть в тих випадках, коли налаштувати часовий графік неможливо, що є основною перевагою цієї системи перед програмованими кімнатними термостатами.


Herz Smart Comfort - інноваційне рішення для економії тепла і дистанційного керування комфортом в будинкуСистема HERZ Smart Comfort складається з наступних компонентів:
  • Електронний термостатичний радіаторний регулятор ETKF+
  • Датчик відкриття вікна
  • Настінний термостат для приміщень з двома і більше радіаторами
  • Комутаційний модуль Cube+
  • Настінний перемикач режиму опалення для всього будинку Eco Switch+

Купуючи систему віддаленого контролю опалення Smart Comfort от Herz (Герц) Ви отримуєте свободу. Тепер Ви можете контролювати температуру в кожній кімнаті навіть тоді, коли перебуваєте за межами будинку. Все, що для цього потрібно - комп'ютер або смартфон. Система дає можливість істотно економити на опаленні в ті години, коли немає необхідності в комфортній температурі, наприклад, коли Вас немає вдома. Але при цьому, Ви можете все налаштувати так, що приїжджати будете в уже прогрітий будинок, а не чекати поки стане тепло.


Herz Smart Comfort - це не тільки максимальна економія тепла, але і нові можливості для управління опаленням. Ваш комфорт в Ваших руках, без зайвих витрат і незручностей.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI