Замовити дзвінок
Каталог товарів

Grundfos Alpha Reader для балансування систем опалення є у нас на складі в Одесі.

13.12.2018
Grundfos Alpha Reader для балансування систем опалення є у нас на складі в Одесі.

Гутен морген, друзі!

Кому Grundfos Alpha Reader? У нас є в обмеженій кількості і за спеціальною ціною.

Так-так, той самий Alpha Reader, який допомагає швидко і легко провести гідравлічну балансування системи опалення. Він забезпечує передачу даних від насоса на мобільний пристрій за допомогою бездротової мережі Bluetooth. За допомогою Alpha Reader, насоса Alpha і додатки GO Balance всього за 1 годину ви зможете отбалансировать систему опалення для будинку в 200 м2.

До речі, якщо відстань від мобільного телефону до насоса з Alpha Reader буде перевищувати 20 метрів, то вам знадобиться другий Alpha Reader, який збільшить зону дії ще на 20 метрів.

Купить Grundfos Alpha Reader: https://vik-21.com.ua/ua/catalog/tsirkulyatsionnye_nasosy/ustroystvo_peredachi_dannykh_grundfos_alpha_reader_mi401/

P.S. Alpha Reader просто незамінний для балансування систем опалення з циркуляційними насосами Alpha2 NEW і старими Alpha3. Крім того, Alpha Reader в комплекті з насосом Alpha2 NEW і додатком GO Balance - прекрасний набір інструментів для балансування будь-якої системи, в т.ч. системи опалення з насосами інших брендів.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI