Замовити дзвінок
Каталог товарів

10 фактів про насосну установку Grundfos MQ

23.04.2021
10 фактів про насосну установку Grundfos MQ
Чи не трагедія, але все ж захід цілої епохи... эпохи GRUNDFOS MQ.

У березні 2021 року цю легендарна насосна установка знята з виробництва. На зміну їй прийшла гідна наступниця - GRUNDFOS SCALA1, яка об'єднала в собі все найкраще від MQ і вбудований інтелект з просунутими функціями. Якщо ж ви довіряєте перевіреного десятиліттями якості і планували покупку саме MQ, то інформуємо, що установки GRUNDFOS MQ поки є у нас на складі. До речі, а давайте разом згадаємо головні особливості, які зробили її «легендою».

10 ФАКТІВ ПРО GRUNDFOS MQ

  1. Автоматична Самовсмоктуюча насосна станція Грундфос, спеціально розроблена для водопостачання будинку зі свердловин і колодязів глибиною до 8 метрів, водойм, накопичувальних ємностей. Також вона ідеально підходить для підвищення тиску в існуючій водопровідної мережі, якщо натиск в ній недостатній.
  2. Повністю укомплектована, готова до монтажу установка, яка включає в себе все необхідне (насос, електродвигун, мембранний напірний бак, датчик тиску і реле витрати, система управління і зворотний клапан). Це дозволяє змонтувати її швидко і легко навіть непідготовленій людині.
  3. Система управління забезпечує автоматичний пуск насоса Грундфос при початку водорозбору і автоматичний останов, коли водоспоживання припиняється.
  4. Компактний дизайн і безшумна робота установки дозволяють монтувати її в будь-якому місці вашого будинку.
  5. Панель управління насоса дуже зручна і проста. Вона має світловий індикатор робочого режиму і кнопку «ON/OFF».
  6. Насосна установка Грундфос MQ є зразком надійності, т.к. в ній передбачені всі необхідні захисту. Вони автоматично відключають насос в разі виникнення «сухого» ходу або перегріву, викликаних, наприклад, засміченням або перевантаженням, запобігаючи тим самим перегорання обмоток електродвигуна.
  7. Насос має функцію автоматичного скидання стану несправності. У разі роботи «всуху» або подачі аналогічного аварійного сигналу насос буде зупинено. Протягом наступних 24 годин насос буде через кожні 30 хвилин намагатися знову запуститися. Функцію скидання можна заблокувати.
  8. Вхідний в комплект вбудований напірний бак скорочує число циклів повторно-короткочасних включень у разі виникнення витоків в трубопроводі, що знижує ступінь зносу деталей насоса.
  9. Висока надійність, довговічність і якість, перевірені роками.
  10. З автоматичною насосною станцією Grundfos MQ ваш будинок стане затишніше і комфортніше, адже вона забезпечить вас водою в потрібній кількості і з необхідною напором.

Нагадуємо, що на все придбане у нас насосне обладнання GRUNDFOS діє офіційна гарантія виробника, в тому числі і на MQ — 2 роки з дати продажу. А в нашому Сервісному центрі завжди будуть необхідні для ремонту запчастини, не дивлячись на те, що насос знятий з виробництва.

І з п'ятницею, друзі! Яскравих вихідних!

P.S. Між іншим, на Grundfos Scala1 Зараз діють спеціальні ціни, так-так. Все про них знають наші менеджери:

Автор: Редакцiя ВIК-XXI