Замовити дзвінок
Каталог товарів

Відвідники повітря HERZ / ГЕРЦ: характеристики, призначення, принципи роботи.

04.03.2019
Відвідники повітря HERZ / ГЕРЦ: характеристики, призначення, принципи роботи.

Зустрічаємо Масляну, друзі!

І ми таки нагадуємо, що млинці бувають різні ... у кого-то на тарілці, у кого-то на штанзі, а у кого-то після кожного слова. І воздухоотводчики теж бувають різні. Одні дійсно повітрявідвідники, а інші тільки так називаються. Одні працюють, а інші тільки вдають.

Кожен сам вирішує які млинці йому більше підходять. Також і з відводом повітря. Головне, щоб те, що ми вибираємо справлялося зі своїм призначенням.

Призначення автоматичного повітрявідводчика - видалення із системи опалення повітря в автоматичному режимі. Але якісний відведення повітря повинен не тільки відмінно справлятися зі своїм прямим призначенням, але ще й забезпечувати найкращі параметри розповітрювання системи, працювати надійно і бути довговічним. Він повинен гарантувати працездатність і безпеку всієї системи і сьогодні, і завтра, і через місяць, і через рік, і через п'ять ... Відвідники повітря HERZ все це вміють і роблять!

Як функціонує повітрявідвідник HERZ?

Коли повітря надходить всередину повітрявідводчика, відкривається клапан, через який повітря стравливается з системи. Клапан самостійно виконує функцію випуску повітря при заповненні та зливі системи, а також під час роботи системи. Відкриття і закриття клапана для виходу повітря визначається рухом поплавця всередині корпусу повітрявідводчика. Якщо в склянці корпусу знаходиться повітря, поплавок лежить на дні корпусу так, що випускний клапан відкритий, і повітря може вільно виходити назовні. При піднятті рівня води в склянці корпусу поплавок піднімається вгору і, діючи на важіль, закриває випускний клапан.

Робочі характеристики повітрявідвідника HERZ / ГЕРЦ

Корпус: штампована латунь согл. EN 12420
Поплавок: поліпропілен
Клапан, що відтинає: латунь з пластиковою вставкою
Ковпачок: пластик
Ущільнення: ущільнення по площині (повітряний клапан), О-ring NBR (відтинає клапан)
Зворотний клапан: 1263000 без зворотного клапана, 1263001 зі зворотним клапаном
Максимальний тиск: 10 бар (20 ° С)
Максимальна температура: 110 ° С (3 бару, пароутворення не допускається)

Монтаж повітрявідвідника ГЕРЦ / HERZ

Автоматичний монтується тільки вертикально. Для більш простого і зручного монтажу застосовується відтинає клапан. З'єднання повітрявідводчика і відсікаючого клапана ущільнений кільцем О-ring, відповідно, додаткове ущільнення не потрібно. При монтажі автоматичного повітрявідводчика необхідно застосовувати спеціальні інструменти, що відповідають розмірам "Sw" на корпусі.

Область застосування повітрявідвідників HERZ / ГЕРЦ

Автоматичний застосовується в системах Отопені і в інших системах, де потрібне видалення повітря. Відведення повітря повинен бути встановлений у верхній точці системи. Напрямок руху повітря може бути змінено у випадках, коли тиск в системі нижче атмосферного (атмосферний тиск наповнює систему).

Чому варто вибрати повітрявідвідник HERZ?

Відвідники повітря ГЕРЦ / HERZ - це європейська якість, висока надійність, тривалий термін служби, доступна ціна. Таки, да він ідеальний. А хіба потрібно щось ще?

P.S. Крім повітрявідвідників HERZ, у нас завжди в наявності воздухоотводчики AFRISO і CALEFFI. І ми допоможемо зробити правильний вибір, щоб черговий млинець не виявився глевким.


До речі, знаєте головна порада на масляний тиждень? Якщо у вас і сьомий млинець грудкою, під три чорти млинці - печіть грудочки! І ця рекомендація прекрасно підходить до всіх сфер життя, так-так. Вдалого тижня!

Автор: Редакцiя ВIК-XXI