Замовити дзвінок
Каталог товарів

Редуктор тиску Herz - просте і надійне пристрій для захисту систем водопостачання та опалення.

09.11.2018
Редуктор тиску Herz - просте і надійне пристрій для захисту систем водопостачання та опалення.

Доброго ранку друзі!

А знаєте що найскладніше по п'ятницях? Робити вигляд, що ти працюєш! Але, так як у нас п'ятниці по суботах, то ми сьогодні працюємо, а вид будемо робити завтра з 10:00 до 15:00.

До речі, у нас для вас п'ятничний лайфхак: щоб знизити тиск робочих буднів купите редуктор тиску. Хто б що не говорив, редуктор тиску хоч і дрібниця, але дуже важлива. Без нього можна, але не потрібно. А без Редуктора тиску Herz 2682 ще більше не потрібно! За якістю він не поступається самим європейським конкурентам, а за ціною таки дуже навіть поступається. Він простий, надійний, якісний і відмінно справляється зі своїми функціями.

Редуктор Herz прекрасно захищає обладнання від високого тиску, знижує тиск на вході до встановленого рівня. Більш низький тиск виключає можливість пошкодження обладнання та знижує витрату води.

Для побутового застосування рекомендується встановити тиск на виході - 4 бари, що забезпечить тривалий термін служби обладнання. Показник тиску на виході відображається на шкалі манометра, який входить в комплект поставки. Редуктор тиску Герц оснащений фільтром з нержавіючої сталі з осередками 0,3 мм. Діапазон регулювання 1.0 - 6.0 бар, температура 0-40 ° С. Шкала манометра 0-10 бар. Компактне виконання, корпус з латуні, з'єднувальні патрубки із зовнішнім різьбленням від DN15 до DN50. Редуктор тиску не вимагає спеціального технічного обслуговування.

Редуктор Herz - простий і надійний пристрій для захисту систем водопостачання та опалення.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI