Замовити дзвінок
Каталог товарів

29.09.2016
Продукція Herz доступна до замовлення

Продукція Herz вже на складі!


Тепер Ви завжди зможете купити у нас продукцію провідного європейського виробника арматури, труб, фітингів, що регулюють і балансувальних клапанів для монтажу в системах опалення, водопостачання та холодопостачання, котельні техніки, теплових пунктів. Вся продукція Герц проводиться в межах Європейського Союзу і відповідає європейським стандартам якості.

До замовлення доступний весь асортимент продукції Herz, а саме:

Арматура Herz: Арматура радіаторна, арматура гідравлічного балансування, регулююча арматура, арматура для водопостачання, трубопровідна арматура, опалення підлогове, автоматика, насосні групи, арматура обв'язки котлів, розподільники і шафи.

Котельна техніка: Herz Energietechnik - котли водогрійні від 10 кВт до 1,5 МВт, Binder Energietechnik - котли водогрійні та парові до 20 МВт, теплові насоси Herz, сонячні колектори і фотовольтаїка.

Теплові пункти: квартирні теплові пункти, індивідуальні теплові пункти, проточні водонагрівачі, пристрої для підтримки тиску, регулюючі клапани, автоматика.

Труби і фітинги: труби Herz, фітинги Herz, інструмент Herz.

Universa Herz група системи опалення та охолодження: Unitop - система стельового і настінного опалення (охолодження), Uni-Enegie - система опалення в стінах, напольном опалення, розподільники.

Змішувачі сантехнічні: змішувачі змішувачі, змішувачі двохвентильні, вбудовується обладнання, настінний душ, електронні змішувачі, змішувачі для кухні, клапани, сливи, сифони.

Теплоізоляційні панелі з пінополістиролу (EPS): Combitop.

У нас Ви завжди зможете придбати найпопулярніші товари Herz (Герц), в тому числі: клапан Herz, трьохходовий клапан, кран Herz, термостатичний клапан, термостатичні голівка, вентиль, труби Herz, трьохходовий термостатичний клапан, балансування клапан, інструмент, змішувальний клапан, Herz для підлоги, котли, запчастини, регулятор, трьохходовий змішувальний клапан, кульові крани, терморегулятор, термоголовка Герц.

Якщо у Вас є будь-які питання за асортиментом або наявності, телефонуйте нам і ми обов'язково допоможемо.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI