Замовити дзвінок
Каталог товарів

Насосні групи HEATMIX від GRUNDFOS

04.10.2017
Насосні групи HEATMIX від GRUNDFOS
Зовсім недавно відбулася презентація нового продукту компанії Grundfos - насосної групи HEATMIX. Це модульне рішення призначене для подачі теплоносія з котла в контури в системах примусового опалення приватних будинків. Нова розробка включає всі необхідні елементи: циркуляційний насос, запірно-регулюючу арматуру, датчики температур, зворотний клапан, кожух і ін. Завдяки комплексному обладнанню істотно скорочується час на установку і обслуговування системи, а також кількість монтажних неточностей.

Фахівці GRUNDFOS часто стикалися з некоректним монтажем систем опалення. Для вирішення проблеми, а також задоволення попиту компанія розширила зону відповідальності і тепер пропонує ринку непоодинокі циркуляційні моделі, а комплексне рішення - насосну групу HEATMIX. Це готовий заводський вузол, який встановлюється в системі опалення, забезпечуючи швидкий монтаж, компактну і естетичну обв'язку котельні, а також гарантуючи клієнтам надійну і комфортну роботу мереж.

Доступно два варіанти комплектації HEATMIX - з прямим контуром і з триходовим змішувальним клапаном. У першому випадку передбачена подача теплоносія до споживачів безпосередньо, без охолодження, з температурою джерела тепла. Таке рішення найчастіше використовується для контурів радіаторного опалення та завантаження бака гарячого водопостачання. Варіант з триходовим клапаном передбачає наявність підмішування з обратки в подачу і призначений для використання в контурах з регулюванням температури, таких як погодозалежне радіаторне опалення, системи теплої підлоги і ін.

Насосні групи (групи швидкого монтажу) HEATMIX - це зручне, дуже надійне і естетичне технічне рішення, що несе вашому будинку тепло і комфорт.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI