Замовити дзвінок
Каталог товарів

Насосна установка GRUNDFOS CMBE - постійний натиск води в будинку.

11.06.2019
Насосна установка GRUNDFOS CMBE - постійний натиск води в будинку.

— Как водичка на море?
— Цветёт и пахнет.

Таки да, цвіте, пахне і раптово Згустой, як кисіль, і стала смарагдовою. Видовище ще те! А все через бурхливе розмноження мікроскопічних організмів - ціанобактерій Nodularia spumigena. Вони виділяють отруйні речовини, тому екологи не рекомендують купатися. Небезпечні ці бактерії не тільки для людини, але і для морської флори і фауни. Ці мікроорганізми поглинають весь кисень з води в наслідок чого гине все живе. Таке вже було в Одеській затоці в 2010 році. Тоді навіть все мідії загинули.

Вся ця ситуація з нодуляріей - яскравий приклад того, на що здатні патогенні бактерії. Приблизно те ж саме відбувається в бойлері і в системі ГВП в цілому, коли починає розмножуватися Legionella. Ось тільки вода не зеленіє і не пахне, тому помітити зміни в воді не так просто, як в море. Але наслідки можуть бути ще гірше, тому що легіонельоз - небезпечна і навіть смертельна для людини хвороба. До речі, як уникнути розмноження легіонелли в водопроводі ми недавно розповідали. Ну а сьогодні розповімо про хороше - про шикарну у всьому насосної установки GRUNDFOS CMBE.

ЩО ТАКЕ GRUNDFOS CMBE?

Grundfos CMBE - це насосна установка з вбудованим перетворювачем частоти, завдяки якому забезпечується підтримання постійного тиску в точках водорозбору незалежно від кількості споживачів. При зміні потреби споживання води датчик тиску подає сигнал на перетворювач частоти, який здійснює коригування частоти обертання робочих коліс, якщо це необхідно. Іншими словами, незалежно від того скільки кранів в будинку відкрито одночасно, в кожному крані буде йти вода під однаковим тиском (близько 3 атмосфер).

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ GRUNDFOS CMBE:

  • Підтримує постійний тиск, завдяки вбудованому перетворювача частоти.
  • Компактна конструкція, не вимагає багато місця.
  • Висока надійність і довгий термін служби, завдяки виконанню всіх частин насосів CME, що стикаються з водою, з нержавіючої сталі.
  • Комплектна установка підвищення тиску, яка не вимагає ніяких додаткових аксесуарів.
  • Простота монтажу: установка CMBE готова до роботи відразу ж після монтажу в систему і підключення до електрики.
  • Низьке споживання електроенергії: електродвигуни MGE нового покоління по ККД навіть перевершують вимоги вищого класу енергоефективності IE4.
  • Захист від "сухого ходу" і перевантаження.
  • Низький рівень шуму: Grundfos CMBE є однією з найбільш тихих установок водопостачання: її робочий рівень шуму не перевищує 55 дБ.
  • Простота експлуатації: наявність панелі управління на клемній коробці дає можливість настройки рівня тиску вручну натисканням однієї кнопки.
  • Індикатор роботи насоса GRUNDFOS Eye і світлові покажчики помилок: допоможуть зрозуміти, що в системі виникли неполадки.
  • Можливість підключення радіозв'язку через додаток Grundfos Go або інші подібні програми.

УМОВИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ:

Тиск в системі: не більше 7,5 бар.
Температура рідини: от 0C до +60C.
Температура довкілля: не більше +55C.

ТЕХНIЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:


Напруга в мережі електроживлення: 1x 220–240 В, 50 Гц.
Ступінь захисту корпусу: IP55.
Рівень шуму: не більше 55 дБ(А).
Максимальна кількість пусків: не більше 100 разів на годину.
Сертифіковані для використання в системах питного водопостачання.
Робоче колесо: нержавіюча сталь.
Матеріал корпусу: чавун.

Насосна установка GRUNDFOS CMBE таки прекрасна у всьому. Вона забезпечить постійний натиск води в будинку, а разом з ним комфорт і зручність. До речі, вона підходить не тільки для водопостачання приватних будинків, але і невеликих комерційних будівель. А широкий модельний ряд дозволяє підібрати саме те, що треба для конкретного об'єкта.

Купити насосну установку GRUNDFOS CMBE:

Автор: Редакцiя ВIК-XXI