Замовити дзвінок
Каталог товарів

Знайшли дешевше? Ми знизимо ціну!

30.03.2021
Знайшли дешевше? Ми знизимо ціну!
Вітаємо, друзі!

У той час як Суецький канал розблоковано, Одеса залишається заблокованою. Це у нас Старий новий локдаун або Локдаун за китайським календарем? Хто стежить? Ми ось уже загубилися в цих «святах», але дотримуємося всіх карантинні заходи і сьогодні хочемо вам нагадати, що оформляти замовлення в нашому інтернет-магазині vik- 21.com.ua - не тільки безпечно, але і вигідно. Особливо, якщо скористатися програмою «Знайшли дешевше?». Як вона працює і що дає - зараз розповімо.


ЗНАЙШЛИ ДЕШЕВШЕ? МИ ЗНИЗИМО ЦІНУ!


На нашому сайті біля кожного товару є кнопка «Знайшли дешевше?». Якщо ви б хотіли зробити замовлення у нас, але ціни вас не влаштовують, то не поспішайте закривати наш сайт, а скористайтеся цією кнопкою. Натисніть на неї, заповніть форму, вказавши свої контактні дані і давши посилання на магазин з більш вигідними умовами покупки на той же товар. Ми перевіримо інформацію і постараємося запропонувати вам ціну ще краще!


ПРАВИЛА І УМОВИ ПРОГРАМИ


  1. Товар в магазині конкурента повинен бути абсолютно ідентичним, тобто, наприклад, якщо це насосне обладнання Grundfos, то це повинна бути та ж модель насоса з таким же артикулом і тієї ж комплектацією.
  2. Товар повинен бути в наявності на даний момент або з можливістю замовлення.
  3. Ціна на товар повинна бути діючою, тобто саме за такою ціною можна купити його прямо зараз.
  4. Товар повинен мати офіційну гарантію.
  5. Товар повинен бути новим і не повинен бути знижений у ціні або що було у використанні.
  6. Товари з дощок оголошень і рекламних майданчиків не розглядаються.
  7. Програма «Знайшли дешевше?» действует только на покупки, оформленные в интернет-магазине vik-21.com.ua.
  8. Ми залишаємо за собою право відмови в зниженні ціни до ціни конкурента, але зробимо все можливе, щоб надати вам максимально вигідну ціну.

Ми завжди прагнемо давати нашим клієнтам кращі ціни і кращий сервіс. Якщо ви з нами вже працюєте, то точно в цьому переконалися. А якщо ще не співпрацювали, то можете переконатися в цьому вже сьогодні. Ми завжди відкриті до діалогу і зацікавлені в довгостроковому співробітництві.

Бережіть себе і економте разом з нами!

Компанія «ВИК-XXI»
Офіційний дилер Grundfos
Авторизований сервісний центр Грундфос

Автор: Редакцiя ВIК-XXI