Замовити дзвінок
Каталог товарів

Концерн Grundfos оновив лінійку циркуляційних насосів Magna1. Новинка вже доступна для замовлення.

14.08.2018
Концерн Grundfos оновив лінійку циркуляційних насосів Magna1. Новинка вже доступна для замовлення.
Ні, ну ви тільки подивіться що робиться! І як вам це подобається?

КОНЦЕРН GRUNDFOS оновила лінійку циркуляційних насосів MAGNA1.

Новинка вже доступна для замовлення і ви вже сьогодні можете стати трошки переможцем і таки першим володарем насоса Magna1 в Одесі.

Основна відмінність нових моделей - базові можливості по контролю і управлінню насосами, а також менше в порівнянні з насосами попередньої моделі споживання електроенергії.

Оновлені насоси MAGNA1 (модель C) відрізняються від попередніх версій наявністю цифрового входу і релейного виходу аварійної сигналізації. Завдяки цьому їх можна інтегрувати в системи диспетчеризації інженерного обладнання будівлі для дистанційного контролю та управління або використовувати в комплексі із зовнішнім програмованим контролером, встановленому в одному приміщенні з насосом.

Наявність цифрового входу дозволяє налаштувати насос на запуск або зупинку від зовнішнього вхідного сигналу. Наприклад, якщо в системі опалення будівлі реалізована схема погодної компенсації, то при змінах вуличної температури повітря насос буде автоматично запускатися і зупинятися, підвищуючи або знижуючи витрату теплоносія в системі опалення. У разі виникнення несправності - наприклад, розриву дроту - аварійний сигнал буде відправлений через релейний вихід. Автоматизація роботи системи і своєчасне виявлення неполадок скорочують час простою і підвищують рівень комфорту в будинку.

Незважаючи на появу функції дистанційного керування, насоси зберегли притаманну їм простоту настройки. Так, введення в експлуатацію може бути проведений натисненням однієї кнопки, а дев'ять встановлених режимів управління дозволяють без зусиль підібрати оптимальний для конкретного застосування. У їх числі три режими пропорційного зміни тиску, три з постійним значенням тиску і три - з постійною частотою обертання. Світлові поля на панелі і індикатор Grundfos Eye допомагають користувачеві швидко і точно визначити стан насоса. Це важливо як при нормальній роботі, так і в процесі усунення несправностей.

Одна з переваг оновленої моделі - режим резервування для здвоєних насосів. Навантаження на кожну з одиниць обладнання розподіляються рівномірно по часу, що збільшує загальний термін його служби. Крім того, оскільки кожен з насосів здатний забезпечити необхідну подачу по-окремо, система продовжить функціонувати навіть при поломці однієї з головних частин насоса.

Вдосконалені насоси MAGNA1 підтримують підключення до додатка Grundfos GO Remote. Для одинарних виконань воно встановлюється через інфрачервоний порт, а для здвоєних також і по радіоканалу. Якщо насос повідомляє про несправності, його можна підключити до додатка, яке видасть опис аварійного сигналу або попередження. Через додаток можна також створювати і відправляти сервісної служби звіти про стан обладнання. Grundfos GO Remote можна безкоштовно скачати Grundfos GO Remote і Google Play.

Циркуляційний насос MAGNA1 був створений як сучасне економічне рішення для систем, що вимагають базового рівня контролю і управління. З додаванням нового функціоналу з'явилася можливість їх комплексної модернізації.

Оновлені насоси MAGNA1 мають високий рівень енергоефективності EEI (≤ 0,20). Вони витрачають значно менше електроенергії, ніж аналоги, і вимагають менших експлуатаційних витрат.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI