Замовити дзвінок
Каталог товарів

Насосна установка підвищення тиску GRUNDFOS HYDRO MPC-E - ідеальний вибір для будь-якого об'єкта

10.09.2019
Насосна установка підвищення тиску GRUNDFOS HYDRO MPC-E - ідеальний вибір для будь-якого об'єкта

Вітаємо, друзі!

Всі знають, що очікування не завжди збігаються з реальністю, але коли мова йде про насосне обладнання GRUNDFOS, то очікування завжди програють реальності в пух і прах. Особливо якщо справа стосується насосних станцій GRUNDFOS HYDRO MPC-E з насосами CRE, CRIE або CRNE. Напевно, тому замовники так люблять ці установки. І ми теж їх за це любимо, а ще й за те, що HYDRO MPC-E - ідеальний вибір для будь-якого об'єкта. Наприклад, для підприємства з вирощування риб осетрових видів і виробництва натуральної чорної ікри.

ЩО ТАКЕ GRUNDFOS MPC-E?

Hydro MPC-E - це комплектна високотехнологічна насосна станція підвищення тиску з частотно-регульованими насосами, яка повністю готова до експлуатації. Величезний перелік переваг забезпечує ефективну роботу установки в будь-яких умовах, де потрібне підвищення тиску. Легка інтеграція в сучасні системи диспетчеризації будівель зумовлює вибір даного продукту особливо для складних систем і високотехнологічних будівель.

ЯКІ ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ ГРУНДФОС HYDRO MPC-E?

  • Установка Hydro MPC-E підтримує постійний тиск за допомогою безперервного регулювання частоти обертання підключених насосів CRE (CRIE, CRNE).
  • Характеристика установки змінюється відповідно до споживанням за допомогою включення / вимикання необхідної кількості насосів CRE (CRIE, CRNE) і паралельної регулювання працюючих насосів.
  • Зміна насосів здійснюється автоматично і залежить від навантаження, напрацювання і технічні несправності.
  • Всі включені насоси працюють з однаковою частотою обертання.

ЯКА ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ?

Насосные установки GRUNDFOS HYDRO MPC-E являются оптимальным решением для случаев переменного водопотребления при постоянном напоре. В зависимости от конкретных особенностей области применения установки дают возможность снизить энергозатраты, повысить уровень комфорта или усовершенствовать технологический процесс. Они применяются в:
  1. Системах водопостачання будівель: житлові і адміністративні будівлі, освітні та медичні установи.
  2. Промислових системах водопостачання: основні і допоміжні технологічні процеси на харчових, переробних, нафтохімічних і інших підприємствах.
  3. Системах іригації: зрошення сільськогосподарських угідь, зрошення спортивних полів.

ЩО ВХОДИТЬ ДО КОМПЛЕКТУ ПОСТАВКИ?

  • вертикальные многоступенчатые центробежные насосы CRE (CRIE, CRNE) с частотно-регулируемыми электродвигателями;
  • всмоктуючий і напірний колектори з нержавіючої сталі 1.4571;
  • на напірному патрубку кожного насоса встановлюється один зворотний клапан з поліоксиметілена;
  • на напірному і всмоктуючому патрубках кожного насоса встановлюються по одній засувці;
  • на напірному колекторі змонтований мембранний гидробак;
  • на напірному колекторі змонтовані манометр і датчик тиску;
  • на всмоктуючому колекторі змонтований датчик тиску для захисту від "сухого" ходу;
  • рама-підстава з нержавіючої сталі 1.4301;
  • шафа управління Control MPC в сталевому шафі, IP54.

ЯКИ ПЕРЕВАГИ МАЄ УСТАНОВКА HYDRO MPC-E?

1. Супер інтелектуальні та високоефективні частотно-регульовані насоси CRE (CRIE, CRNE)

Ці насоси GRUNDFOS об'єднують в собі неперевершену енергоефективність і широкий ряд функціональних можливостей, які роблять їх більше, ніж просто насоси.

2. Широка лінійка

Широкий діапазон типорозмірів насосів дозволяє з легкістю підібрати установку під будь-яку робочу точку.

3. Система управління насосами Control MPC

Управління установкою підвищення тиску здійснюється за допомогою сучасної системи управління Control MPC, яка має безліч функцій, але при цьому проста і зручна в експлуатації.

4. оптимізація енерговитрат

Насосна установка швидко адаптується до поточних потреб системи і завжди працює в точці найвищого ККД, що забезпечує стабільну подачу і мінімальний витрата електроенергії в постійно мінливих умовах експлуатації.

5. перевірена надійність

Всі найважливіші вузли установок Hydro MPC-Е виробляються компанією Grundfos. В результаті ви отримуєте технологію, яка розрахована на довгий термін служби, вимагає мінімального технічного обслуговування і забезпечує максимум ефективності.

6. Зручність використання

Установка Hydro MPC-Е оснащена вбудованою програмою-помічником на різних мовах, що супроводжує монтажника через етапи настройки і налагодження установки. Після завершення монтажу великий зручний кольоровий дисплей також забезпечить просте і зрозуміле управління установкою.

7. легкість монтажу

Hydro MPC-Е поставляється в зібраному вигляді, а специфічні настройки проводяться на місці за допомогою майстра запуску на контролері.

Найвища енергоефективність, перевірена надійність, унікальна система управління, а також простота монтажу і експлуатації роблять станцію GRUNDFOS MPC-E на базі насосів CRE / CRIE / CRNE неперевершеним лідером в своєму класі і, тим самим, зумовлюють вибір професіоналів.

До речі, наші фахівці зможуть не тільки розповісти все те про HYDRO MPC-E, що ні влізло в цей пост, але і підібрати найбільш відповідний варіант для вашого об'єкта:
🏢 Одеса, вул. Балківська, 130а
🌐 https://vik-21.com.ua/
🔹 https://facebook.com/vik21.com.ua/
🔹 https://instagram.com/vik21_odessa/
🔹 https://t.me/vik21odessa
☎ +38 (048) 788-16-30
📲 +38 (099) 788-16-30


Автор: Редакцiя ВIК-XXI