Замовити дзвінок
Каталог товарів

Мультиліфт або СОЛОЛІФТ? Короткий посібник з вибору каналізаційної станції для громадських закладів.

18.06.2018
Мультиліфт або СОЛОЛІФТ? Короткий посібник з вибору каналізаційної станції для громадських закладів.
«О, Сололіфт - бог громадських закладів!»

Особливо чітко ми це розуміємо в вихідні дні. Чомусь саме на вихідних справжній шквал дзвінків з криками «Шеф, все пропало! Сололіфт не працює! Воно скоро буде скрізь!».

А все чому? Тому що каналізаційні установки Grundfos Sololift2 не призначені для роботи в громадських закладах. Але бажання зекономити часто перемагає всі наші доводи проти і всякий «здоровий глузд».

До речі, економія виходить сумнівна. І справа не в постійних чистках Сололіфт, а в тому, що неробочий санвузол = закритий заклад + незадоволені клієнти + втрачених доходів + «підмочена», в прямому сенсі цього слова, репутація.

Як же ж часто буває так, що клієнт купує в ресторан Сололіфт, ми його постійно чистимо, одного разу він згоряє, але клієнт не здається, купує новий Сололіфт, знову постійні чистки, знову нерви .... І, про хвала небесам, в один прекрасний день він розуміє, що таки ми мали рацію. Купує Grundfos MULTILIFT і забуває про всі проблеми з водовідведенням, забуває номер нашого сервісного центру, завчений напам'ять, забуває як страшний сон все, що було до мультиліфт.

Так, Sololift2 - найкраща в світі ПОБУТОВА каналізаційна установка, але в черговий раз нагадуємо, вона - не найкращий варіант для ресторанів, готелів та інших громадських закладів.

Не робіть собі нерви, купуйте Мультиліфт.

P.S. Якщо, все-таки, вибираєте Sololift2, то відразу запишіть номер нашого сервісного центру: +38 (095) 289-17-59.

P.P.S. А купити Grundfos Sololift2 ви можете тут: http://www.vik-21.com.ua/ua/catalog/bytovye_kanalizatsionnye_ustanovki/

Автор: Редакцiя ВIК-XXI