Замовити дзвінок
Каталог товарів

16.01.2004
1236430496logo1_big.jpgШановні кліенти!

З радістю повідомляємо Вам, що компанія «ВИК-XXI» отримала статус офіційного сервісного центру компанії Grundfos. Тепер крім технічних консультацій, підбору та продажу насосів Grundfos, ми можемо надати наступні послуги:

1. Гарантійний та післягарантійний ремонт насосів Грундфос

Висока кваліфікація наших фахівців та спеціальне обладнання дозволяють нам запропонувати Вам оптимальні рішення по ремонту насосів: швидко і без зайвих витрат. Гарантійний ремонт здійснюється безкоштовно за наявності гарантійного талона, що підтверджує покупку насоса у офіційного дилера Grundfos.

невідомий об'єкт

2. Введення в експлуатацію обладнання, монтаж, шеф-монтаж

Правильний введення в експлуатацію забезпечує надійну і довговічну роботу насосного обладнання. Наші фахівці здійснять перевірку правильності монтажу обладнання, шаф управління, правильності підключення пристроїв автоматики і захисту, перевірять правильність підключення гідравлічних комунікацій, здійснять запуск обладнання і оформлять акт введення в експлуатацію, який забезпечить Вас гарантією на 2 роки. При необхідності наші фахівці можуть здійснити монтажні роботи або шефмонтаж. Гарантія на монтаж устаткування, виконаного відповідно до рекомендацій нашого сервісного центру, також становить 2 роки.

3. Продаж оригінальних запчастин і ремкомплектів для всього спектру насосів Grundfos

Якість запасних частин, як і правильна експлуатація - головні умови довговічності роботи насосного обладнання. Купуючи оригінальні запчастини та ремонтні комплекти до насосів Grundfos Ви економите гроші і можете бути впевнені в їх надійності та якості.

5. Технічне обслуговування насосів

Регулярне проведення технічного обслуговування насосного обладнання Grundfos збільшує ресурс роботи обладнання і забезпечує постійну працездатність Вашої системи водопідготовки, водопостачання, опалення, каналізації і т.д.

4. Виїзд фахівця на об'єкт

Головним принципом роботи сервісного центру «ВІК-21» є індивідуальний підхід до кожного клієнта. Якщо Вам необхідні технічні рекомендації або рекомендації щодо проведення тих чи інших будівельно-монтажних робіт, необхідних для правильної установки насоса, то наш фахівець приїде на місце установки насосного обладнання.

Купуючи насоси Grundfos у нас Ви будете забезпечені висококваліфікованим технічним обслуговуванням, гарантійним і післягарантійним ремонтом протягом всього терміну експлуатації насосного обладнання.

Автор: Редакцiя ВIК-XXI